Priser

  • Konferanseavgift kr. 520,-

    Dagspass 265,-

  • kr 1990,- per døgn i dobbeltrom (995,- per person)

    • Oppredde senger

    • Frokost, lunsj og middag inkludert.

  • kr 1210,- per døgn i dobbeltrom (605,- per pers).

    • Oppredde senger

    • Frokost inkludert.

  • kr 1210,- per døgn i enkeltrom.

    • Oppredd seng

    • Frokost, lunsj og middag inkludert.

  • kr 740,- per døgn i enkeltrom.

    • Oppredd seng

    • Frokost inkludert.

  • Hytter kan kun leies for hele stevnet.

    Pris kr 6160,-

    • Ta med laken, dynetrekk, putevar, håndkler.

    • Måltider er ikke inkludert.

    • Sengetøy kan leies for 120 per person.

  • Hytter kan kun leies for hele stevnet.

    Pris kr 8800,-

    • Ta med laken, dynetrekk, putevar, håndkler.

    • Måltider er ikke inkludert.

    • Sengetøy kan leies for 120 per person.

  • Leiligheter kan kun leies for hele stevnet.

    Pris kr 6280,-

    • Oppredd til tre pers. Tillegg kr 90,- for evt. fjerde person.

    • Måltider ikke inkludert.

  • Leiligheter kan kun leies for hele stevnet.

    Pris kr 8800,-

    • Oppredd til fire personer. Tillegg kr 90,- for evt. femte person.

    • Måltider ikke inkludert.

  • Frokost kr 125,-

    Kl.08.00 – 10.00

    Lunsj m/ varmrett kr 160,-

    Kl.13.00-14.00

    Middag m/ dessert og kaffe kr 225,- / 235,- (avhengig av meny)

    Kl.17.00 – 18.30

  • Onsdag 11. Juni 

    Kveldsmatbuffet & Karbonade m/løk (kl.17.00-18.30) 

    Kr. 160,- 

     

    Torsdag 12. juni 

    Lunsjbuffet/ koldtbord med suppe 

    *** 

    Kyllingfilet med skogsoppsaus. 

    Broccoli, minimais og gulrot. Ris. 

    Melk og soya i saus. 

    Sjokolademousse med vaniljesaus. 

    Melk og soya. 

    Kaffe  

     

     

    Fredag 13. juni 

    Lunsjbuffet/ koldtbord med suppe 

    *** 

    Stekt laksefilet med rømmesaus. 

    Agurksalat og poteter. 

    Fisk, melk og fløte 

    Panna cotta med bærsaus. 

    Melk/fløte 

    Kaffe  

     

     

    Lørdag 14. juni 

    Lunsjbuffet/ koldtbord & karbonade m/løk 

    *** 

    Skinkestek med surkål. 

    Saus, tyttebær og poteter. 

    Melk og hvete. 

    Krokanfromasj med karamellsaus. 

    Melk og nøtter. 

    Kaffe  

     

     

    Søndag 15

    Hjemmelaget betasuppe med rundstykker. 

    Selleri i suppe. Hvete i rundstykker. 

    Gulrotkake. 

    Hvete, egg og melk. 

    Kaffe.